Oavgjort 1-1 mot Gefle

15 augusti, 2009 |

Det blev delad pott mellan Kalmar FF och Gefle när lagen möttes på Fredriksskans under lördagseftermiddagen.

Efter en mållös första halvlek kunde Daniel Mendes i den 58:e minuten göra 1-0 till Kalmar FF. Landsmannen Daniel Sobralense kom fri med Mattias Hugosson i GIF-målet som först lyckades att avstyra, men returen gick ut till Daniel Mendes som ur snäv vinkel kunde rulla bollen i mål.

Men glädjen blev inte speciellt långvarig. Med mindre än en kvart kvar på matchuret kom kvitteringen genom Yannick Bapupa. Efter en kort slagen hörna fick bollen en märklig bana efter ett motlägg i straffområdet och där bollen till sist hamnade hos Yannick som klippte till direkt via den högra stolpen och in.

Trots att Kalmar FF gjorde en stark forcering i slutet av matchen fick man inte till något segermål och lagen delade på poängen.