Oavgjort för U21 i premiären

3 mars, 2015 |

Kalmar FF U21 fick 1-1 (0-0) i premiären mot Falkenberg

Kalmar FF inledde dagens U21-premiär med en bra första halvlek där Anton Maikkula och Pär Ericsson svarade för ett par bra chanser. Något mål blev det dock inte under första halvleken.

I den andra kunde Falkenberg jämna ut spelet men trots det så var det KFF som tog ledningen. Det var Anton Maikkula som spelade in till Muktar Ahmed som satte 1-0 i den 68:e minuten.

Falkenberg kunde kvittera med kvarten kvar av matchen och i anfallet efter höll man på att ta ledningen men Lars Cramer svarade för en fin räddning och matchen slutade 1-1.