Oavgjort i årets sista match

1 november, 2014 |

Kalmar FF spelade 1-1 i säsongsavslutningen mot AIK

Årets sista allsvenska match och Kalmar FF delade poängen med AIK sedan lagen gjort varsitt mål och matchen slutat 1-1. Det blev en match där lagen presterade i varsin halvlek.

Första halvlek var AIK:s och man tog också ledningen i den 22:a minuten sedan Celso Borges nickat in Bahouis inlägg.

I den andra halvleken kom Kalmar FF ut som ett nytt lag och spelet stämde betydligt bättre. Redan i den 51:a minuten kunde Mats Solheim trycka in kvitteringen. Efter det så jagade KFF ett segermål men matchen slutade med delad poäng.

Matchfakta och bilder från dagens match hittar du här.