Oavgjort mot Djurgården

7 oktober, 2012 |

Jörgen Skjelvik inblandad i båda Kalmar FF:s mål

Kalmar FF inledde bra på Guldfågeln Arena och första 10-12 minuterna såg det riktigt ljust ut. Men i den 15:e spelminuten fick DIF en hörna från höger som gick ut till Joona Toivo som klippte till och helt ställde Etrit och 0-1 var ett faktum.

Efter målet fick Djurgården nya krafter och tog tag i spelet. det varade fram till den 32:a minuten när Jörgen Skjelvik slog in en frispark i boxen där Jonathan McDonald snyggt gick upp och nickade in kvitteringen.

Bara tre minuter senare var det åter dags för Skjelvik. Den här gången tog Nenad Djordjevic hand om frisparken som han lugnt sulade bakåt till Skjelvik som drog på årets kanon högt till höger helt otagbart för Höie i djurgårdskassen.

I andra halvlek jagade DIF en kvittering och KFF gick för ett 3-1 mål. Det såg länge ut som att KFF skulle dra det längsta strået men i den 83:e spelminuten kom ett långt uppspel till Petter Gustafsson som ensam med Berisha inte gjorde några misstag och matchen var kvitterad.

Nu väntar ett två veckor långt uppehåll innan Malmö FF gästar Guldfågeln Arena den 21:a oktober.