Oavgjort mot IK Sirius

5 november, 2018 |

Kvällens match mot IK Sirius på Studenternas IP slutade 1-1(0-0). Ian Sirelius gav Sirius ledningen i början av den andra halvleken efter ett skott utanför straffområdet. I den 66:e minuten byttes Hiago in för Kalmar FF och efter endast åtta minuter på planen hade han skickat in kvitteringen som även blev slutresultatet denna måndagskväll.

Byten
55 min: Rasmus Elm in, Adrian Edqvist ut
66 min: Hiago in, Emin Nouri ut
86 min: Tobias Eriksson in, Filip Sachpekidis ut

Härnäst för Kalmar FF väntar AIK på Guldfågeln Arena som spelas nu på söndag kl.15.00.