Oavgjort mot Norge

14 juli, 2009 |

Mattias Johansson och Hampus Bohman spelade hela matchen när det svenska P17/92-landslaget fick oavgjort 2-2 mot Norge i den första matchen i fyrnationsturneringen i Halland.

Samtliga mål föll under den första halvleken och kom till efter fasta situationer. Svenska målskyttar var Josef Baffo (IFK Värnamo) och Oscar Lewicki (FC Bayern München). Mattias Johansson spelade hela matchen som vänsterback och Hampus Bohman som central mittfältare.

Sverige vann straffsparksläggningen som följde efter matchen. Turneringen avgörs genom gruppspel, men för den händelse lag slutar på samma poäng och målskillnad genomförrs straffsparksläggning för att ha ytterligare en faktor som kan skilja lagen åt i slutändan.

Wales besegrade Island med 2-0 i dagens andra match i turneringen.

Nästa match för det svenska P17/92-landslaget är torsdagen den 16 juli då man ställs mot Island på Vinåvallen i Varberg.