Oavgjort på Fredriksskans

3 oktober, 2010 |

Mendes räddade en poäng till Kalmar FF

Det var en tillknäppt tillställning vi fick se på Fredriksskans i kväll. Gefle och Kalmar FF krigade båda och tog effektivt bort varandras chanser.

Inte helt rättvist kunde dock Gefle dra det längsta strået i första halvlek och efter mål i sista minuten fick man gå till pausvila med en 1-0 ledning.

Kalmar FF tryckte på för en kvittering men det dröjde till den 73:e minuten innan man hittade rätt när Daniel Mendes tryckte in kvitteringen i trängt läge.

Nu tar allsvenskan spelledigt i två veckor och härnäst på tur står serieledande Malmö FF i Malmö den 18 oktober.

Missa inte presskonferens och intervju som kommer i vår Webb-TV under kvällen.