Oavgjort på Strömvallen

6 maj, 2013 |

Kalmar FF spelade 1-1 i måndagens bortamatch mot Gefle IF FF

Oavgjort har varit ett gångbart resultat de senaste säsongerna mellan Kalmar FF och Gefle IF FF. Måndagens möte blev inget undantag efter 1-1 inför 3542 åskådare på Strömvallen i Gävle.

Kalmar FF fick en bra start på matchen när Måns Söderqvist ordnade 0-1 när han dundrade upp bollen i nätat ur dålig vinkel. Ett ledningsmål som stod sig halvleken ut.

Gefle kvitterade i början på den andra halvleken när Jakob Orlov höll sig framme och kunde placera in bollen bakom Etrit Berisha som för övrigt stod för några bra räddningar under matchen.

På slutet flyttade KFF upp positionerna för ett ledningsmål, men laget lyckade aldrig att få till någon het målchans och sett till 90 minuter så var kvällens resultat fullt rättvist.

För Kalmar FF väntar på söndag klockan 15:00 hemmamatch mot AIK på Guldfågeln Arena.