Olafsson och Kucys uttagna i A-landslag

26 maj, 2022 | Nyhet

Kalmar FF:s Davíd Kristján Ólafsson (Island) och Armandas Kucys (Litauen) har blivit uttagna till sina respektive landslag där matcher väntar i Nations League i början av juni.

Davíd Kristján Ólafsson
– Det känns bra att vara uttagen i landslaget. Man är alltid stolt över att få representera sitt land. Mina förväntningar inför de kommande matcherna är att vara så förberedd som möjligt om jag får spela. Jag känner mig i bra form så jag ser fram emot samlingen och träffa resten av landslaget.

Armandas Kucys
– Det är en fantastisk känsla att vara uttagen i landslaget. Speciellt när det är A-landslaget. Det betyder enormt mycket för mig att tränarna tror på mig och ser det hårda arbetet jag lägger ner. Jag är väldigt glad över att vara en del av det här landslaget. Det är tuffa matcher som väntar mot ett bra motstånd. Jag hoppas att vi kan göra bra resultat och tror vi har en bra chans om vi kommer in till matcherna med rätt attityd och en bra mentalitet.

Matcher för Davíd Kristján Ólafsson
Israel- Island (2 juni, Nations League), Island- Albanien (6 juni, Nations League), San Marino- Island (9 juni, Träningslandskamp), Island- Israel (13 juni, Nations League)

Matcher för Armandas Kucys
Litauen- Luxembug (4 juni, Nations League), Litauen-Turkiet (7 juni, Nations League), Färöarna-Litauen (11 juni, Nations League), Turkiet-Litauen (11 juni, Nations League)

Annons