Ole Söderberg inför matchen mot Bröndby

5 februari, 2016 |

Vi ställde 4 snabba frågor till Ole Söderberg inför Kalmar FFs avslutande match i Atlantic Cup mot danska Bröndby. 

Vi ställde 4 snabba frågor till Ole Söderberg inför Kalmar FFs avslutande match i Atlantic Cup mot danska Bröndby. 

Vilka deras i ert spel tycker du att ni behöver förbättra till matchen mot Bröndby? 
 – Framförallt tycker jag att vi behöver vara mer kompakta i försvaret och jobba mer tillsammans. Även om det blir så att de har mycket bollinnehav så måste vi försöka hålla laget ganska högt upp i plan och sen försöka utnyttja deras misstag.
 
Hur tycker du att matcherna mot Örebro och Jablonec har sett ut spelmässigt? 
 – Jag tycker att vi har varit bra från början av matcherna och hotat de i djupled mycket så det är bra om vi kan fortsätta att börja matcherna på ett bra sätt som vi gjort innan.
Sedan har det varit ojämnt spelmässigt men vi har bara spelat två matcher hittills under 2016 så jag är inte alls orolig. Detta är något som kommer med tiden. Vi jobbar på det varje dag i träning så det kommer förbättras. Det är jag säker på! 
 
Vad vet du om Bröndby sedan tidigare?
 – Jag vet inget om Bröndby direkt. Följer inte dem. Jag vet bara att de kommer få stryk imorgon!
 
Är det någon särskild spelare ni behöver se upp med i Bröndby?
– Som sagt. Jag vet inte så mycket om dem. Det enda jag vet är att de har bra spelare men inte mer än det. Om jag måste nämna någon spelare så är det väl Johan Elmander som vi måste hålla lite koll på kanske.
Annons