P16-landslaget

7 maj, 2009 |

Mattias Pavic ordnade oavgjort mot Schweiz

Det båda tipselitspelarna Mattias Pavic och Måns Söderqvist fortsätter att visa framfötterna i P16-landslaget. I tisdags noterades Måns Söderqvist för ett av de svenska målen när laget föll mot Schweiz med hela 2-7. När lagen under torsdagseftermiddagen ställdes mot varandra igen i Mariestad så klev Mattias Pavic fram som målskytt och ordnade oavgjort.

Efter en mållös första halvlek tog Schweiz ledningen i den 53:e minuten och tio minuter senare kvitterade Mattias Pavic på straff och fastställde slutresultatet till 1-1. Både Måns och Mattias spelade hela matchen, där enligt rapporter de svenska P16-landslaget låg närmast ett segermål.

Nu väntar hemresa till Kalmar igen för våra två unga landslagspelare. Närmast på schemat för Måns och Mattias står bortamatch mot IF Sylvia på lördag i Juniorallsvenskan Östra Götaland.