Papa målskytt mot Elfsborg

18 april, 2013 |

Oavgjort mot Elfsborg i en riktigt underhållande match

Det var en mycket trevlig match som publiken bjöds på Guldfågeln Arena i kvällens match mot IF Elfsborg.

Båda lagen spelade offensivt och det var en klar fördel till Kalmar FF om man ska se till bra chanser.

Första avslutet i matchen gick till Papa Diouf som i den tionde spelminuten fick på ett bra skott som Ellegaard lyckades tippa över ribban.

Trots positivt spel och många anfall så förblev halvleken mållös.

Andra halvlek blev minst lika underhållande som den första men med den extra kryddan att målen kom.

Kalmar FF tog ledningen i matchen i den 59:e spelminuten. Det var Papa Diouf som snodde bollen från Tom Söderberg och satte av mot målet med tre elfsborgare runt sig. Papa gjorde inget misstag utan satte behärskat bollen till vänster om Ellegaard i elfsborgsmålet.

Elfsborg kunde oturligt nog kvittera i den 71:a minuten sedan Bangura bröstat bollen i stolpen och Lasse Nilsson stött in returen.

Slutresultatet 1-1 kändes inte helt rättvist sett till matchbilden men behållningen var ändå stor då det var en riktigt underhållande match vi bjöds på.

Tyvärr kan vi inte erbjuda några inslag i Webb-TV:n efter kvällens match.