Peter Ahlén ny skribent på kalmarff.se

15 januari, 2021 | Nyhet

Peter Ahlen blir under säsongen 2021 ny skribent på kalmarff.se där han kommer jobba på ideell basis för föreningen. Under året kommer han dela med sig av  aktuella intervjuer med människor som jobbar runt Kalmar FF.

Peter började på Östra Småland 1983, flyttade till Barometern 1 januari 1988 och blev kvar till pensioneringen, sommaren 2019. Hos Barometern jobbade han som Sportchef mellan 1992-1999 men hann även med att jobba som featurechef, bilageredaktör, nöjesredakör, redaktör för Jobb&Företag (Numera Affärsliv), samt kultur och nöjeschef.

Peter Ahlén
– När Markus Rosenlund hörde av sig och frågade om jag kunde tänka mig att hjälpa till och bredda materialet på kalmarff.se tänkte jag- varför inte? Har man som jag varit direkt involverad (friidrott, fotboll, ishockey som aktiv) i idrottsrörelsen blev det rätt tomt när pandemin stängde ner verksamheter förra året. Istället för att ta cykeln till Guldfågeln Arena, Gasten, Bergavik eller Gröndal har jag varit hänvisad till fåtöljen framför tv:n. Helt okej men inte samma sak. Det blev totalt två livematcher efter restriktionerna trädde i kraft. Nu får jag en möjlighet att närma mig miljön igen, prata om fotboll och skriva i en omfattning som passar mitt liv just nu. 

Annons