PFC Levski – Kalmar FF

4 augusti, 2010 |

Morgondagens matchtrupp

I morgon klockan 19:45, svensk tid, startar matchen om en plats i Play Off-omgången till Europa League när Kalmar FF tar sig an PFC Levski på  Georgi Asparuhov Stadion i Sofia.

Morgondagens matchtrupp

I morgon klockan 19:45, svensk tid, startar matchen om en plats i Play Off-omgången till Europa League när Kalmar FF tar sig an PFC Levski på  Georgi Asparuhov Stadion i Sofia.

Kalmar FF anlände till Sofia straxt efter 15:00 lokal tid idag och har nyligen avslutat det sista matchförberedande passet på arenan. Nanne Bergstrand har tagit ut den 19-mannatrupp som är aktuell för spel men där finns två frågetecken. Petter Wastå och Tobias Eriksson körde båda för fullt på kvällens träning men Nanne vill avvakta eventuella reaktioner under natten och definitivt beslut tas i morgon förmiddag. I övrigt så är truppen densamma som 19-mannatruppen som åkte till Göteborg i lördags på samtliga positioner utom två där Ricardo Santos utgår på grund av avstängning efter sitt andra gula kort i matchen mot Levski i torsdags och Sebastian Feddersen ersätts av Petter Wastå.

Under förmiddagen i morgon reduceras truppen till de 18 spelare som går ut på Georgi Asparuhov Stadion i morgon kväll för att ta Kalmar FF ytterligare ett steg närmare gruppspelet i Europa League.

Nanne Bergstrand inför matchen:
– Kan vi göra en taktisk fullträff i morgon, vilket vi behöver nu när vi inte har lika mycket alternativ till att ändra matchbilden med tanke på de skador vi har, och få till det tekniska i anfallsspelet på ett bra sätt så kan vi hota dom. Men givetvis är Levski favoriter men vi har lyckats i den här situationen tidigare.

Truppen mot PFC Levski
   1. Petter Wastå
   3. Joachim Lantz
   4. Marcus Lindberg
   5. Tobias Carlsson
   7. Jimmie Augustsson
   8. Henrik Rydström
   9. Stefan Larsson
11. Abiola Dauda
14. Stefan Ålander 
17. Daniel Mendes
18. Johan Bertilsson
20. Erik Israelsson
23. Mattias Johansson
25. Tobias Eriksson
27. Joakim Karlsson
28. Marcel Sacramento
30. Ludvig Öhman
45. Zlatan Azinovic
80. Douglas Vieira

Annons