Pokalen ska hem

15 mars, 2016 |

På lördag spelar Kalmar FF en spännande semifinal i Svenska Cupen mot Malmö FF, svensk fotbolls dominanter de senaste åren.

På lördag spelar Kalmar FF en spännande semifinal i Svenska Cupen mot Malmö FF, svensk fotbolls dominanter de senaste åren.

Slutseger i cupen är båda föreningarnas sista chans att nå europaspel i sommar, och MFF räknar med att 700-800 supportrar reser till Kalmar. Genom starka insatser och positivt spel är Kalmar FF ett av de fyra lag som slåss om cuppokalen. Vi hoppas att alla Kalmar FF-fans sluter upp och kommer till Guldfågeln Arena och hejar fram laget i kampen om en finalplats. Tillsammans ska vi visa vilket lag som har fördel av hemmaplan och ge laget den energi som krävs för att besegra MFF.

Biljetterna släpps på onsdag kl 14.00 på kalmarff.se, Kalmar FF:s kansli på Guldfågeln Arena, Kalmar Biljettcentrum och Kalmar Turistbyrå. På matchdagen öppnar biljettluckorna 12.30, men vi rekommenderar att ni som har möjlighet köper era biljetter i förväg.

Vi börjar med att fylla Östra läktaren (sektion G, I, H övre och undre) och Hemma Stå och det är ”först till kvarn” som gäller. Biljetter finns att köpa till rabatterat pris för er som har säsongskort eller medlemskort, men däremot är alltså inte säsongskortsplatsens stol förbokad till er.

 Priser:

 Vuxen:                                           150 kr

 Årskortsinnehavare/medlemmar:  100 kr

 Barn och ungdom tom 17 år:          0 kr

 Hemma Stå:                                   100 kr

 Årskortsinnehavare Hemma Stå:    50 kr

 

Borta Stå:                     100 kr (släpps också på kalmarff.se ons 16 mars kl 14)

 

Ungdomslag (max två ledare + 13 spelare) kan maila till lagbiljetter@kalmarff.se och via en länk beställa gratis biljetter på sektion I övre.

Alla som ska gå på matchen behöver visa biljett vid entrén oavsett ålder (även barn/ungdom tom 17 år och ungdomslag vars biljetter är gratis). Årskortsinnehavare och medlemmar visar också upp sina årskort/medlemskap för entrévärden.

 

Parkering: Tänk på att grusytan mellan Guldfågeln Arena och E22 inte går att använda under 2016 pga byggarbeten. Vi hänvisar istället till grusparkeringen vid Gasten direkt norr om arenan.

 

Hjärtligt välkomna till en spännande cupmatch!

Annons