Pride med Kalmar FF

19 september, 2023 | Nyhet

Som fotbollsförening finns det få ställningstaganden som är så viktiga som friheten att kunna säga ”Jag älskar dig”. Varje år utbildas tusentals barn och unga inom vår idrott i föreningar över hela landet där fokuset är att skapa en trygg och säker miljö där de tillåts bli så bra som de själva både vill och kan. 

Samtidigt händer mycket i deras liv precis som för alla barn och unga och där måste fotbollen vara en plats där de inte känner sig tvungna att gömma och ljuga om vem man är. En plats där man samlas kring sporten, kring viljan och drömmen om att bli en så bra fotbollsspelare och människa som möjligt.

Därför är det för oss i Kalmar FF naturligt att vi går med i Kalmar Pride lördag den 23 september. Mer info finns via denna länken!

Erik Israelsson, Ansvarig för Kalmar FF med hjärtat
– För oss som fotbollsförening är det viktigt att ta ställning för människors lika värde och att kunna älska vem man vill. Vi vill hjälpa till att belysa att det är en av de mänskliga rättigheterna. Vill man gå med Kalmar FF i Pride-tåget på lördag kl.14.00 är man hjärtligt välkommen att gå tillsammans med oss.

Annons