Publikinformation inför Kalmar FF-AIK på Fredriksskans

28 februari, 2024 | Nyhet

Nu på söndag, den 3 mars, tar Kalmar FF emot AIK i Svenska cupen på Fredriksskans IP. Det är nu det ska avgöras vilket lag som avancerar vidare från gruppspelet till kvartsfinalen. 

Till denna match kommer det endast säljas förköpsbiljetter via nedanstående länk. Ingen biljettförsäljning eller betalning direkt vid entrén sker på plats under matchdag. Anledningen är att det finns ett begränsat antalet platser till matchen.

Köp dina biljetter via denna länken

Övrig information
Kalmar FF:s supportrar hänvisas att köpa biljetter på den södra långsidan. Bortasupportrar hänvisas till den norra långsidan och köper sina biljetter via en länk som kommuniceras via AIK:s hemsida. Alla besökare måste ha en förköpsbiljett då inga andra biljetter kommer att säljas på plats. Samtliga biljetter är onumrerade sittplatser vilket innebär att det inte är möjligt att köpa en platsspecifik biljett till denna match.

Inga säsongskort gäller för entré till denna match. Däremot har alla säsongskortsinnehavare rabatterade priser på biljetter.

Ni med domarkort eller frikort från Kalmar FF/Smålands Fotbollsförbund/Svenska Fotbollsförbundet går direkt till entrén och ställer er i kön för gästlista där ni visar upp frikortet för inpassering. 

Vänligen ha biljett/frikort till hands när du kommer fram till entrén på matchdag för smidig kontroll och inpassering. Välkomna!

Kalmar FF-AIK
Svenska cupen
Söndag 3 mars kl.15:15, Entréerna öppnar kl. 14.15
Fredriksskans IP

Priser
Vuxen: 175 kr
Säsongskortsinnehavare och Medlemmar: 125 kr
Ungdomar 5 t.o.m 17 år: 50 kr  
Barn 0 t.o.m. 4 år går in gratis och sitter i knät på betalande vuxen

Öppettider på Guldfågeln Arena för personlig service för dig som inte har möjlighet att köpa digitalt.
Torsdag 12.00-16.00

Annons