Publikinformation: Kalmar FF – IK Sirius

5 april, 2024 | Nyhet

Nu på måndag kl.19.00 hälsar vi alla besökare hjärtligt välkomna tillbaka till en ny allsvensk säsong på Guldfågeln Arena när Kalmar FF tar emot IK Sirius. Här kommer samlad information till dig som planerar att gå på matchen.

Biljettinformation

För dig som vill köpa på plats på matchdag finns biljettkassor på Guldfågeln Arena i det sydvästra hörnet som öppnar 2 timmar innan matchstart för personlig service. I biljettkassorna kan du betala med kontokort eller Swish. Vid köp av biljett på matchdag på arenan tillkommer en extra serviceavgift på 20 kronor per biljett. Vi rekommenderar dock att du köper dina biljetter via denna länken på webben för att undvika köer på matchdag. Ingen försäljning sker på plats under matchdag till gästande supportrars sektion. Endast köp via webben gäller.

Parkering

Tar du bilen till Guldfågeln Arena parkerar du lämpligast vid Gastens träningsplaner (800 platser) strax norr om Guldfågeln Arena. Det finns även bra parkeringsmöjligheter vid Hansa City söder om arenan. 

Bussar

För lokalbussar ut till Guldfågeln Arena, klicka dig vidare till www.klt.se för utförlig tidtabell och priser. Bussar avgår från Kalmar Central var 10:e minut och du är ute vid arenan på cirka 12 minuter.

Wi-fi

På Guldfågeln Arena erbjuds fri tillgång till wi-fi på våra hemmamatcher. Nätverket heter @fotboll och finns valbart när du kommer till arenan.

Souvenirer

Vill du köpa Kalmar FF-souvenirer i samband med matchen? Vår souvenirshop på sydvästra sidan öppnar från kl.17.00 och har även öppet 15 minuter efter matchens slut.

Mat & Fotboll

Upplev en kombination av allsvensk fotboll med mat och dryck hos Bistro 1910 på Guldfågeln Arena! Njut av en vällagad huvudrätt med efterföljande kaffe och dessert. Din sittplats som ingår finns sedan i anslutning till restaurangen och baren. Paketet bokas via denna länken.

Väskförbud

Väskförbudet på svenska arrangemang från ifjol kvarstår och gäller även under denna säsongen. Tyvärr har vi ingen möjlighet att erbjuda förvaring på plats. Mer information om väskförbudet hittar ni på Polismyndighetens hemsida.

Sydostkurvan

Inför säsongen 2024 har vi fått nya direktiv gällande säkerheten vilket medföljer att det ej kommer finnas möjlighet att gå in eller ut till Sydostkurvan från närliggande sektioner inne på arenan. Vill du köpa biljett till Sydostkurvan går det bra att göra det via denna länken.Annons