Publikrekord på Gasten utan publik?

19 mars, 2020 | Nyhet

Nästa torsdag spelar Kalmar FF mot Jönköpings Södra på Gasten IP i en träningsmatch som tyvärr inte kommer få ha någon publik. Nu lanseras soffbiljetten till er som vill köpa en fiktiv biljett för att stötta föreningen ekonomiskt. Swisha ditt stöd till 123 516 14 35!

Anledningen till spel inför tomma läktare är ett gemensamt beslut bland klubbarna i Sverige att motverka ytterligare smittspridning av Coronaviruset. De senaste dagarna har vi mottagit mängder med telefonsamtal, sms och mejl från supportrar som på olika sätt vill vara med och bidra i dessa tuffa tider. Därför lanserar vi nu ”soffbiljetten” för dig som älskar Kalmar FF i ett samarbete med Supporterunionen. 

Genom att köpa ”soffbiljetten” stöttar du inte bara Kalmar FF. Du kommer även bidra till föreningens CSR-projekt där 25 kronor per swish går till vår samhällssatsning. Du kan köpa hur många biljetter du vill och vill du swisha ett högre eller lägre valfritt belopp går det jättebra. Sprid gärna budskapet om Kalmar FF:s soffbiljett i sociala medier under #fyllgasten med en ”print screen” av din swish så är du med och tävlar om fem stycken signerade upplagor av årets nya matchtröja. 

SWISHA DITT STÖD TILL 123 516 14 35

Joakim Persson, ordförande Supporterunionen
– De allra flesta i dessa dagar är nog lite oroliga och frustrerade att inte kunna leva sina liv som vanligt, och vi fotbollssupportrar är inget undantag. Allra helst hade vi velat vara på Gasten i vårsol för att studera detaljer inför den allsvenska premiären. Men när detta nu inte är möjligt är det självklart att vi ska stötta föreningen och laget på det sätt vi kan. Jag uppmanar samtliga med rödvita hjärtan att köpa soffbiljetter för att visa spelarna att stödet är oförändrat, för att ge föreningen ovärderlig ekonomisk stöttning och inte minst visa för oss alla vilket stort engagemang som finns för Kalmar FF.

Lucas Nilsson, klubbchef Kalmar FF
– Det är väldigt tråkigt att våra supportrar inte kan närvara på nästa torsdags träningsmatch. Matcher är inte detsamma utan vår fantastiska publik. Vi hade sett fram emot ett fullsatt Gasten IP i det som skulle vara genrepet till Allsvenskan. Men vi stöttar givetvis beslutet att spela inför tomma läktare då vi vill ta ansvar i denna påfrestande situation, tillsammans med de andra allsvenska klubbarna, och förhindra ytterligare smittspridning av coronaviruset. Nu hoppas vi istället kunna fylla Gasten IP med fiktiva biljetter där spelarna ändå känner av vilket stöd som finns utifrån från alla supportrar.

Notera att soffbiljetten ej ger inträde till nästa torsdags match då den spelas utan publik. Det fungerar endast som ett stöd till föreningen ekonomiskt.

Tack för er kärlek till Kalmar FF!

Annons