Rasmus Sjöstedt: ”Kul att tävlingsmatcherna sätter igång”

18 februari, 2024 | Nyhet

Jag tycker vi har haft en bra vecka där vi fortsatt jobba på detaljer i vårt spel. Fokuset har legat mycket på omställningsspelet, viljan att försvara vår eget mål och attityden kopplat till det. Vi har tränat hårt och försöker bli fysiskt starkare samt ha ett gemensamt tänk, både defensivt och offensivt. 

Jag tycker vi har stått för bra prestationer hittills i de träningsmatcherna vi har spelat. Vi har bibehållit fina prestationer över 90 minuter. Det är sällan vi har haft några större problem eller hamnat i några större dippar, som man normalt sett gör under en försäsong. Jag hoppas vi kan bibehålla det inför fortsättningen. 

I övrigt har Dino Islamovic anslutit till gruppen, vilket känns väldigt roligt. En väldigt bra kille som avlastats en del hittills i träning. Men man ser hans fina kvalitéer med sin kraftfullhet och avslut i boxen. Dino kommer bli en stor tillgång till vårt lag framöver. Det är det inget snack om. 

Nu ser vi fram emot dagens match på Fjölebro IP. Framförallt är det kul att tävlingsmatcherna sätter igång. Jag vet att alla supportrar har längtat efter detta också. För vår del handlar det om att komma in till matchen med rätt attityd, en bra inställning och fortsätta göra det vi alltid har gjort. Det är viktigt att vi gör det som är gratis och tar det första jobbet innan vi börjar med allt annat. Springa, vara intensiva, täcka upp för varandra och en stor vilja att försvara vårt egna mål. 

Vi ses på Fjölebro IP i eftermiddag!

/#6 Rasmus Sjöstedt

Annons