Rasmus Sjöstedt: ”Vi ser fram emot morgondagens match”

1 februari, 2024 | Nyhet

Vi är inne på dag fem här i Pinatar på årets träningsläger och hittills har det varit väldigt givande dagar. Det blir mycket tid tillsammans där vi får diskutera olika situationer som händer på träningsplanen eller i samband med match. Det är även otroligt härligt att få träna på fina gräsplaner och umgås. 

Fokus hittills har legat på olika scenarior som kan uppstå i match, vid en 1-0-ledning eller 0-1-underläge. Hur vi ska agera och hur vi beter oss mentalt. Det har även blivit en hel del teori där vi slipar på detaljer i vårt spel. 

Under ett träningsläger blir det så klart även en hel del tid över. Där har det blivit framförallt kortspel men även lite backgammon och andra brädspel. Sen blir det förhoppningsvis en golfrunda när vi får ledig eftermiddag i helgen. 

I övrigt kan vi konstatera att de gamla har visat sig äldst efter några tävlingar här i Pinatar. Det gjorde att de unga killarna fick sjunga med falsk röst till Backstreet Boys. Ett starkt uppträdande som vi kommer bära med oss för en lång tid framöver. 

Nu ser vi fram emot morgondagens match där vi ställs mot ukrainska laget FC Polissia. Det är alltid roligt att få mäta sig med lag från andra länder. För egen del känns det väldigt bra att kunna vara uttagningsbar igen. 

/#6 Rasmus Sjöstedt

Annons