Ring fixade 1-1 mot Rosenborg

16 mars, 2014 |

Det blev oavgjort mot Rosenborg i dagens match

Kalmar FF fick en tuff inledning i dagens match mot Rosenborg. Redan efter sex minuters spel tog norrmännen ledningen och under de första 20 pressades KFF tillbaka hårt.

Kalmar FF tog sig därefter in i matchen igen och bjöd på riktigt bra spel stundtals. I den 31 spelminuten drog Ismael igång ett fint anfall där han serverade Måns Söderqvist, Måns skickade vidare till Jonathan Ring som snyggt placerade in kvitteringen.

Kalmar FF hade flera bra lägen och kunde avgjort matchen men det slutade med oavgort i lägrets sista match.

Hasse Eklund efter matchen
– Jag tycker att vi fick med oss 1-1 med mersmak. Vi startade trögt och var inte uppe ur startblocken de första 20 minuterna. Sen kommer vi in i matchen och med bättre effektivitet hade vi vunnit med 3-1.
Matchen spelades i ett högt tempo och jag är nöjd med att vi kunde hänga med och även i vissa perioder föra spelet.
Truppen har bra bredd och vi är obesegrade här nere mot två två norska lag.