Romario förlänger med Kalmar FF

8 juli, 2022 | Nyhet

Romario förlänger sitt nuvarande avtal med ytterligare ett år och blir Kalmar FF trogen över säsongen 2023.

Romario
– Jag är väldigt glad över att förlänga mitt avtal med Kalmar FF. Hela familjen trivs jättebra i Kalmar och det är här jag vill vara. Jag hoppas att alla supportrar blir glada över att jag förlänger med en säsong till. Mitt fokus ligger på att göra det som är bäst för laget och jag ser verkligen fram emot fortsättningen tillsammans med föreningen. Vi har redan nu påbörjat en dialog om framtiden med en eventuell fortsättning efter karriären. Min förhoppning i framtiden är att fortfarande kunna vara viktig för föreningen och dela med mig av mina kunskaper och erfarenhet till våra ungdomar.

Jörgen Petersson, Sportchef Kalmar FF
– En av både fjolårets och årets bästa spelare har förlängt med ytterligare ett år. Man är inte längre förvånad över att han fortsätter att bli bättre och bättre vid 37 års ålder. Hans prestation under årets säsong är något av det bästa jag sett honom prestera hittills. Vi är oerhört glada över en förlängning med Romario över 2023. Det är en spelare och personlighet som alltid är 100% när det gäller förberedelser som elitidrottare. Han är verkligen ett föredöme för våra unga spelare. 

Annons