Rustemaj inhoppare i svensk förlustmatch

9 februari, 2012 |

Besnik Rustemaj hoppade in när P19/93-landslaget föll mot Norge med 0-1

Det är inte bara spetsgruppsspelaren Melker Hallberg som är iväg på landslagsuppdrag i La Manga. Även Besnik Rustemaj befinner sig på den spanska solkusten med P19/93-landslaget för att spela en träningsturnering där Sverige ställs i tur och ordning mot Norge, Portugal och Polen. Rustemaj ersatte Måns Söderqvist som tvingades lämna återbud till den svenska truppen på grund av skada.

I eftermiddags väntade den inledande matchen mot Norge som tyvärr slutade med svensk förlust. Norrmännen vann det nordiska mötet med 1-0 efter mål av Håvard Nielsen i den 73:e minuten.

Matchen var annars jämn där lagen hade varsin halvlek och Besnik Rustemaj fick hoppa in i den 80:e minuten när han ersatte Karl Holmberg (ÖSK Elitfotboll).

Härnäst väntar Portugal på lördag och Polen på måndag. Turneringen i La Manga (där Sverige blir de sista landskamperna för denna årgång spelare innan det är dags att försöka ta plats i kommande U21-landslag.