Så är läget för de skadade spelarna

15 juli, 2019 | Okategoriserade

Vi tog ett snack med Kalmar FF:s tränare Magnus Pehrsson för att höra hur läget är med de skadade spelarna i truppen. 

Filip Sachpekidis 
– Han har fått svar på magnetröntgen som visar att det finns en skada på baksida lår. Däremot är ingen sena skadad som vid förra tillfället. Vi räknar med att han har cirka en månad kvar innan han kan vara tillbaka i spel.

Piotr Johansson
– Han har också fått svar på magnetröntgen men vi kommer ta hjälp av fler specialister för att få en mer detaljerad information kring skadan. Detta för att vara ännu mer säkra på skadans omfång. Dessvärre är senan skadad vilket gör att det är en längre rehabilitering som väntar. Det är svårt idag att ge en exakt tidsprognos men han förväntas inte vara tillbaka innan landslagsuppehållet i början av september. 

Rasmus Elm
– Vi är försiktigt positiva där Rasmus kommer testa av knät under morgondagen (tisdag) men vi tror i detta läget inte att det har uppstått någon skada. Vi hoppas att han snart kan vara tillbaka i fotbollsträning men får återkomma senare i veckan när det finns mer information. 

Nils Fröling
– Har kört rehab i helgen och idag (måndag). Prognosen är att han kan vara tillbaka i fotbollsträning igen i mitten eller slutet av denna veckan.

Sedan tidigare är även Gbenga Arokoyo och Johan Stenmark långtidsskadade. 

Annons