Santos matchvinnare på Nya Parken

27 juni, 2011 |

Kalmar FF vände 0-1 till 2-1 i kvällens bortamatch mot IFK Norrköping

Kalmar FF tog säsongens andra seger på bortaplan när man under måndagskvällens besegrade IFK Norrköping med 2-1 (1-1) på Nya Parken.

I den 15:e minuten gjorde IFK Norrköping matchen första mål genom Astrit Ajdarevic. Kalmar FF kvitterade till 1-1 i slutet på första halvlek när Kristoffer Fagercrantz hittade rätt bakom Abbas Hassan i hemmamålet. I den 65:e minuten fastställde inhopparen Ricardo Santos slutresultatet till 2-1 inför 7545 åskådare på ett soligt Nya Parken i Norrköping.

Kvällen seger innebär att Kalmar FF återtog tredjeplatsen i den allsvenska tabellen.