Säsongskort 2011

30 november, 2010 |

I morgon, onsdag, startar försäljningen till allmänheten

I morgon, onsdag, startar försäljningen till allmänheten

Fram till och med idag så har våra tidigare säsongskortsinnehavare samt våra medlemmar haft förtur till säsongskorten på Guldfågeln Arena. I morgon, onsdag, så släpps försäljningen helt fritt både via vår biljettsida på Internet och hos oss på kansliet. Via båda försäljningsställena så är det klockan 09:00 som gäller, på hemsidan läggs länk och information ut exakt 09:00 och på kansliet så öppnar vi vid samma tid. Om du sitter vid datorn och väntar på länken med webbläsaren öppen så glöm inte att uppdatera sidan klockan 9.

När det gäller Internet-försäljningen så är nu begränsningen på 2 platser borttagen så det går bra att köpa upp till 15 säsongskort per person. Tänk på att du genomför hela köpprocessen i vår shop så observera att köpet sker via så kallad Verified by Visa och MasterCard SecureCode vilket gör att kortet måste vara klart för handel via Internet.

Vår klacksektion på Guldfågeln Arena kommer att släppas till försäljning så fort det är klart med medlemsskap i supporterföreningen.

Vecka 1 inledde vi med säljstart för de exklusiva Guldstolarna, ett femårsabonnemang på Guldfågeln Arena som inkluderar alla de matcher som Kalmar FF spelar under fem år, Allsvenskan, Svenska Cupen och Europeiska cupmatcher. Det här är en abonnemangsform som vi tidigare aldrig provat på och med det i åtanke är vi naturligtvis mycket nöjda med utfallet så här långt. Det finns fortfarande ett antal Guldstolar reserverade till dig som funderar på ett exklusivt abonnemang med egen stol med ditt namn på under fem år.  

Vecka 2 startade vi upp försäljningen till våra nuvarande säsongskortsinnehavare. Här var intresset naturligtvis stort och trycket på kansliet och vår leverantör på Internet var stort under en period.  

Vecka 3 släppte vi säsongskort till medlemmar i Kalmar FF och även här har intresset varit stort.   När vi nu summerar försäljningen efter dessa tre veckor så landar vi på en ökning av sålda säsongskort med plus 50% jämfört med vad vi har haft på Fredriksskans!

Detta ser ju minst sagt ljust ut inför vår premiärsäsong på Guldfågeln Arena.  

Fördelen med Guldfågeln Arena är att oavsett vart du sitter så kan du njuta av fotboll på bästa sätt. Det finns helt enkelt inga dåliga platser och inget som skymmer sikten. I dagsläget har vi kanonplatser på både familjeläktaren och östra långsidan kvar till försäljning.  

Från klockan 09:00 i morgon, onsdag den 1 december, släpps alltså säsongskortsförsäljningen fritt via vår hemsida och på kansliet.

På vår hemsida kan du enkelt köpa ditt abonnemang i en miljö där du ser varje specifik plats på arenan och får en fin överblick.  

Går du i Julklappsvåndor inför barnens presenter så ska du inte missa vårt kanonerbjudande på Barometerns familjeläktare (Södra sidan) där vi tar 2800:-/vuxen och endast 300:-/medföljande barn för hela den allsvenska säsongen!  

 Vill du inte lägga hela summan för ett säsongskort (2800 – 3200 kr) på en gång så kan du med fördel nyttja vårt erbjudande om delbetalning. Du väljer om du vill betala ditt kort på 6 eller 12 månader, detta är helt räntefritt, utan uppläggningsavgift där det enda som tillkommer utöver din köpsumma är 25 kr i aviavgift. Detta erbjudande gäller för samtliga säsongskort vi erbjuder på Guldfågeln Arena och du kan med fördel baka in både ett medlemsskap eller ditt souvenirköp i summan.

Har du frågor kring detta erbjudande så är du välkommen ner till oss på kansliet eller så ringer du 0480-444430 så hjälper vi dig.

Sektionsbeskrivning över Guldfågeln Arena

Annons