Säsongskorten är nu släppta

7 december, 2021 | Nyhet

När jag inför den här säsongen kom tillbaka till Kalmar FF gjorde jag det med hjärtat fullt av drömmar och huvudet fullt av idéer. Det har varit en härlig resa att under året träna vårt Kalmar FF och dessutom höra och uppleva ditt stöd -både på och utanför Guldfågeln Arena. När vi nu tar sikte på en ny allsvensk säsong är jag sedan tidigare klar. Hoppas att du också vill skriva på för ett år med Kalmar FF.

Mvh
Henrik Rydström


Hade du säsongskort ifjol och vill förlänga?
Klicka här!
(Reservationsnumret hittar du på vykortet som skickats till din postadress)

Hade du inget säsongskort ifjol men vill köpa ett inför säsongen 2022?
Klicka här!

Försäljningsstart tisdagen den 7:e december kl.09.00 på kalmarff.ebiljett.nu och sportkontoret på Guldfågeln Arena.
Till dig som säsongskortsinnehavare är vykortet på väg hem till dig med information för att kunna förnya samma plats som du har haft tidigare. Öppettiderna på sportkontoret är tisdagar 09.00-13.00 och torsdagar 12.00-16.00. Håll utkik på kalmarff.se för justerade öppettider över jul och nyår.

Sista försäljningsdag är den 28 februari 2022
 om du vill behålla samma plats. Givetvis kan man även göra sitt köp efter detta datum under hela mars månad men då med en ny placering.

Priserna för säsongskorten är oförändrade sen i fjol och vi har reserverat samma plats till dig inför 2022. Priserna finns detaljerat på vår försäljningssida kalmarff.ebiljett.nu.

Säsongskortet 2022

  • Din egen plats på Guldfågeln Arena till Kalmar FF:s hemmamatcher i Allsvenskan 2022 (15 st)
  • Matcher i Svenska Cupen & träningsmatcher på Gasten IP
  • 2 st kompisbiljetter
  • 10% rabatt på souvenirer 
  • Fritt inträde till Kalmar FF Futsals hemmamatcher

Har nu några frågor eller inte har möjlighet att köpa ditt säsongskort på webben, skriv till nettan@kalmarff.se så hjälper vi dig!

Annons