Tack Sebastian Nanasi för dina insatser i Kalmar FF!

9 november, 2022 | Nyhet

Sebastian Nanasi anlände till Kalmar FF på ett låneavtal i somras från Malmö FF. Sedan dess har det blivit 5 mål och 6 assist i den rödvita tröjan under den allsvenska säsongen. Lånetavtalet mellan Kalmar FF och Malmö FF löper snart ut och vi vill från föreningens sida rikta ett stort tack till Sebastian och önskar honom lycka till framöver.

Sebastian Nanasi
– När jag bestämde mig för att gå på lån från Malmö fanns det några olika lag som jag kunde välja mellan. Efter lite tankar och diskussioner bestämde jag mig för att Kalmar nog var det bästa alternativet. Nu, fem månader senare är jag så jäkla glad att jag valde Kalmar.  Staden, staben och laget har alla tagit hand om mig på bästa sätt och det är jag så tacksam över. För när jag som spelare får detta förtroendet med en så kompetent tränare och ledarstab, då växer jag som spelare. Innan jag kom till Kalmar hade jag varit med om mycket roliga äventyr med min fotboll som te.x SM-guld och Champions League-spel men trots detta kan jag nästan säga att mina sexton matcher i Kalmar FF ligger högt upp på listan så här långt i min fotbollskarriär. 
– Jag kan inte annat än att tacka staden, staben och mina underbara lagkamarater för denna underbara tid. Jag önskar alla i Kalmar en fantastisk framtid och all lycka och framgång till alla mina nya kamrater för livet. Glöm aldrig, vi kom 4:a grabbar. Ta hand om er, så ses vi snart! 

Annons