Sebastian Ring efter 1-1 mot IFK Göteborg

13 augusti, 2020 | Nyhet

Sebastian Ring gjorde ledningsmålet senast mot BK Häcken och följde upp det med en fin insats i kvällens oavgjorda match mot IFK Göteborg. I den första halvleken var det han som hittade fram med inlägget till Erik Israelssons nickmål. Trots ledningsmålet räckte det inte hela vägen fram till tre poäng.

– Jag tycker vi gör en helt ok match där framförallt första halvlek är bra från våran sida. Andra halvlek är mindre bra. Vi kommer ut starkt till matchen, har bra kontroll och styr matchen. Vi skapade även de hetaste lägena även om IFK Göteborg har några kontringslägen där vi ibland lyckas mindre bra. Tex. i samband med deras mål blir det en liten miss i vår kommunikation. Det är sånt som händer. Till den andra halvleken kommer vi ut lite sämre och får inte riktigt tag i dem i vårt presspel. Det känns som att den här matchen hade kunnat sluta lite hur som helst. Vi kunde vunnit och de kunde vunnit. Trots allt kanske det var rättvist med delad pott.

Trots att Kalmar FF inte lyckades vinna matchen ser ändå Sebastian Ring att det finns bra detaljer att ta med sig inför fortsättningen.

– Vi ser en uppåtgående trend i vårt spel, helt klart, jämfört med tidigare. Framförallt i senaste matchen mot BK Häcken och även idag. Vi ska vara väldigt svårslagna och det tycker jag vi visar att vi är. Jag känner att det är en bra energi i gruppen och vi har en positiv känsla inför fortsättningen.

Annons