Sebastian Ring lämnar Kalmar FF

18 december, 2021 | Nyhet

Sebastian Rings kontrakt med Kalmar FF, som löper ut vid årsskiftet, förlängs inte.

Sebastian Ring kom till Kalmar FF inför säsongen 2020 och stod under sitt första år för två mål och en assist på 28 matcher. Det första allsvenska målet i den rödvita tröjan kom under samma år mot Helsingborgs IF på Fredriksskans i en match som slutade 4-0. Han stod även för ett av de viktiga målen i bortamatchen mot Jönköpings Södra när Kalmar FF kvalade sig kvar i Allsvenskan. Under den gångna säsongen har det blivit totalt blivit tre mål och tre assist på 28 matcher.

Vi vill rikta ett stort tack till Sebastian för alla hans insatser i den rödvita tröjan och önskar honom lycka till med sin fortsatta fotbollskarriär!

Sebastian Ring
– Jag har haft de två bästa och roligaste åren i min karriär här. Jag och familjen har trivts bra i Kalmar och jag har verkligen växt som både människa och fotbollsspelare. Det är otroliga minnen man tar med sig härifrån med ett tufft fjolår med ett ångestfyllt kvalspel där vi lyckades hålla oss kvar. Sedan detta år där Henke kom in med ett nytt tankesätt och spelfilosofi som hela fotbolls-Sverige börjat prata om. Jag är så stolt att ha fått vara med på den här resan. Jag vill tacka hela Kalmarfamiljen för dessa två år och önskar er alla lycka framöver. Ledarteamet, lagkamraterna, kontorspersonal och supportrarna. Ni har alla varit magiska. Ta hand om er alla så hörs vi snart framöver. Kalmar kommer alltid att ha en plats i mitt och min familjs hjärta. Nu väntar nya utmaningar och ett nytt steg i karriären som jag ser fram emot otroligt mycket.

Annons