Seger för Hallberg i Elite Round

10 juni, 2013 |

Sverige besegrade Bosnien-Hercegovina  med 3-2 i Elite Round

Efter två raka förluster mot Frankrike och Österrike spelade ikväll det svenska P19/94-landslaget den avslutade gruppmatchen i Elite Round. För motståndet stod Bosnien-Hercegovina och det blev svensk seger med 3-2 efter två mål av Muamer Tankovic (Fulham FC) och ett av Victor Söderström (IF Brommapojkarna).

Inget annat än äran stod egentligen på spel när nollpoängarna Sverige och Bosnien-Hercegovina möttes i sista matchen i Elite Rounds grupp 1. Och Sverige avslutade snyggt och med stil och kunde bärga segern efter seger 3-2 där det svenska segermålet föll tre minuter före full tid.

Melker Hallberg som spelade 90 minuter i såväl mötet med Frankrike och Österrike fick inleda dagens match på bänken. Hallberg byttes in i den 68 minuter då han ersatte Sam Lundholm, till vardags i AIK.

Sveriige slutade trea i gruppen som Frankrike vann efter dagens 1-0-seger över Österrike.

För Melker Hallberg väntar nu hemresa och laddning inför återstarten i Allsvenskan. På måndagkväll väntar IFK Norrköping FK på Guldfågeln Arena.