Seger för P19-laget i den allsvenska premiären

28 mars, 2024 | Nyhet

Det blev seger med 4-2 för Kalmar FF:s P19-lag i den allsvenska premiären mot IFK Göteborg på Gasten IP. Målskyttar för Kalmar FF var Zakarias Råvik, Liam Prica, Linus Braun och William Andersson. Nästa match för P19-laget spelas den 5 april då IFK Stocksund väntar på bortaplan.

Johan Israelsson, tränare Kalmar FF P19
– Första 25 minuterna är oerhört starka från vår sida. Vi spelar exakt så som vi vill och har ett bra bollinnehav som är hotande. Vi är även bra i vår återerövring och spelar ett tufft försvarsspel. Efter första halvtimmen blir det en mer böljande fotboll och båda lagen tappar en del kvalité. Jag vill passa på att lyfta fram samtliga spelare idag för en fin arbetsinsats där alla jobbar stenhårt matchen igenom.

Startelvan: Romeo Ljunggren, Zakarias Råvik, Elias Eriksson, Liam Prica, Linus Braun, William Andersson (k), Liam Nelson, Joel Eriksson, Cevin Carlsson, Neo Ehrnborg-Kallmeby, Ali Zaher

Ersättare: Kai Södermark, Fabian Björklund, Isac Ahlberg, Felix Nilsson, Charlie Rosenqvist, Liam Kronström Koch, Rami Chahrour

Byten
45 min: Isac Ahlberg ut, Joel Eriksson in
65 min: William Andersson och Liam Nelson ut, Charlie Rosenqvist och Fabian Björklund in
75 min: Neo Ehrnborg-Kallmeby ut, Felix Nilsson in

Kalmar FF- IFK Göteborg 4-2 (4-1)
Målskyttar: Zakarias Råvik, Liam Prica, Linus Braun, William Andersson

Övrigt: Missa inte att vi i år sänder flertalet av Kalmar FF:s akademimatcher som spelas på hemmaplan. För att se vilka sändningar som finns inplanerade kan ni besöka denna länken.

Annons