Seger för Tipselit

2 mars, 2009 |

Petterssons hattrick gav säker seger
Efter två förluster inledningsvis på året tog Kalmar FF:s tipselitlag säsongens första seger när man under tisdagen besegrade Östers IF med 4-0.

Stor segerorganisatör blev Alexander Pettersson som stod för ett hattrick under den första halvleken.
Alexander Pettersson inledde målskyttet i den 25:e minuten när han märkbart oattackerad kunde gå upp på en hörna och nicka bollen i mål. Minuten senare var det dags igen då anfallaren avlossade ett skott utifrån där bollen retsamt smet förbi Östermålvakten. Hattricket fullbordades strax före paus när Pettersson höll sig framme i straffområdet och kunde stöta bollen i mål. Bara tre minuter innan hade också Joakim Karlsson utökat ledningen till 3-0 på nick.

I den andra halvleken jämnade gästerna ut spelet. Båda lagen hade en handfull målchanser, men halvleken förblev mållös.
Redan på fredag väntar nästa träningsmatch för tipselitlaget. Då kommer Nybro IF:s juniorlag på besök till Fredriksskans och matchen startar klockan 16:15.