Seger för U19-laget i Krügers startcomeback

22 september, 2019 | Matchrapport

Det blev seger för U19-laget i eftermiddagens match mot BP, med 5-2 (1-1), efter dubbla underlägen.

U19-tränaren Jörgen Petersson efter matchen
– Vi vinner till slut rättvist med 5-2 efter 1-1 i paus. BP tar ledningen och vi kvitterar på ett skott utifrån av Ossian Hallberg. I andra halvlekens motvind gör vi en riktigt stark insats, mycket beroende på ett hårt jobb och aggressivt försvarsspel och bra värderingar i anfallsspelet. Det ger oss många målchanser och siffrorna kunde varit större. BP var giftiga med sin anfallstrio, så vår backlinje fick jobba hårt men gjorde det framgångsrikt
Kul med Viktor Krügers start-comeback efter nästan ett år sedan senast.

Mål
15 min: 0-1 BP
25 min: 1-1, Ossian Hallberg
55 min: 1-2 BP
58 min: 2-2, Benjamin Hajdari står för en klassaktion när han tar med sig Hampus Svenssons fantastiska djupledspass, vinklar ner bollen och avslutar iskallt.
62 min: 3-2 Elias Olsson, assist Benjamin Hajdari (hörna)
79 min: 4-2 Austine Onyemaechi, assist Jerry Schylström
91 min: 5-2 Austine Onyemaechi, assist Noa Lingeskog. Mycket bra avslut av Austine när han curlar in bollen i krysset.

Byten
55 min:  Viktor Krüger ut-Elias O in
62 min: Carl Å ut-Austine O in
62 min: Ossian H ut-Noa L in
70 min: Johan A ut-Jerry S in
85 min: Benjamin H ut-Lukas Andrén in