Seger för U21

15 juni, 2010 |

Kalmar FF U21 vann kvällens bortamatch mot Malmö FF med 2-1

Kalmar FF ägde första halvlek i kvällens bortamatch mot Malmö FF och kunde gå till halvtidsvila med 2-0 i ryggen efter två riktigt snygga mål.

Först ut var Jocke Karlsson som efter en fin djupledslöpning fick bollen av Jimmie Augustsson och elegant tryckte in den i bortre hörnet.

Dryga kvarten efter målet hände en otäck incident när Jocke fick en armbåge i huvudet och blödde kraftigt. Matchen fick avbrytas och Jocke fördes till sjukhuset där han syddes med några stygn, efter omplåstring fick Jocke lämna sjukhuset och sitter nu i bussen på väg mot Kalmar.

Efter det avbrottet återtog Kalmar FF kommandot och i den 43 spelminuten kunde Hampus Bohman utöka till 2-0 efter fint förarbete av Jimmie Augustsson och Daniel Mendes.

Även andra halvlek inleddes bra och Daniel Mendes var så när att utöka ledningen men träffade stolpen. Efter den positiva inledningen stack MFF upp efter drygt sex minuters spel kunde man reducera Kalmar FF:s ledning.

Efter målet fick MFF ny energi och hade en stor del av bollinnehavet men man hade svårt att komma fram till några riktiga chanser och Kalmar FF kunde åka hem med tre nya poäng.

Giles Stilles kommentar efter matchen och kvällens matchfakta hittar du här.