Seger för U21

21 juni, 2010 |

Jimmie Augustsson tremålsskytt i Limhamn

Kalmar FF kunde åka hem från Limhamn med en 4-0 seger i bagaget efter kvällens möte med IF Limhamn Bunkeflo.

Redan efter 13 minuters spel spräckte Jimmie Augustsson nollan när han var siste man på bollen efter ett fint kombinationsspel med fem spelare inblandade. Resten av halvleken präglades av ett ojämt offensivt spel där Kalmar FF inte riktigt nådde upp i normal standard. Framför allt så var det slarvigt i det avgörande momentet framför målet och aggressiviteten var inte på topp.

I andra halvlek märktes en markant skillnad i inställning och farten höjdes och bolltempot blev betydligt bättre och redan efter två spelade minuter kunde Oscar Borgh utöka KFF:s ledning när han nickade in 2-0 efter en hörna.

Jimmie Augustsson avslutade sedan målskyttet med två mål, det första i den 53:e minuten när han rundade målvakten och lade in 3-0 efter fint förarbete av Oscar Borgh. Vid sista målet som kom i den 80:e minuten svarade Daniel Ahonen för förarbetet och återigen var det Jimmie som tog det avgörande avslutet och fastställde slutresultatet till 4-0.

Matchfakta och Giles Stilles kommentar efter matchen hittar du här.