Seger för U21

5 juli, 2010 |

Det blev en 3-0 seger i Sölvesborg

Trots en jämn första halvlek var det Kalmar FF som gick till halvtidsvila med en 2-0 ledning. Det efter två mål av provspelande Douglas som fint assisterades av Jimmie Augustsson och Måns Söderqvist som båda svarade för fina prestationer innan målen. Även Douglas skall ha cred för två kliniska avslut i friläge med MAIF-keepern.

I andra hade Mjällby mer av bollinnehavet, delvis beroende på att KFF ändrade om taktiken men trots det så var det återigen KFF som svarade för målet när Daryl Smylie dödade matchen i den 67:e minuten med ett drömskott från i krysset från 25 meter.

Matchfakta och Giles kommentar efter matchen hittar du här.