Seger för U21-landslaget med Isak och Carl från start

3 juni, 2022 | Nyhet

En svensk seger i gårdagens match mot Luxemburg var ett måste för att hoppet om en plats i nästa års U21-EM skulle leva till slutomgången på kvalet. Sverige var stora favoriter och tog vinsten som krävdes. Slutsiffrorna skrevs till 3-0 (1-0) där både Isak Jansson och Carl Gustafsson fanns med i startelvan.

Sverige- Luxemburg 3-0 (1-0)
U21 Herr EM-kval
Målskyttar: Amin Sarr, Bilal Hussein, Patrik Wålemark

Sveriges startelva
Samuel Brolin
Daniel Svensson
Aiham Ousou
Pavle Vagic
Eric Kahl
Carl Gustafsson
Bilal Hussein (ut 64 min)
Rami Al Hajj (ut 64 min)
Patrik Wålemark (ut 73 min)
Amin Sarr (ut 64 min)
Isak Jansson (ut 80 min)

Ersättare
Jakob Tånnander
Josafat Mendes
Jesper Tolinsson
Anton Eriksson
Paulos Abraham (in 64 min)
Adam Carlén (in 64 min)
Roony Bardghji (in 73 min)
Benjamin Mbunga Kimpioka (in 64 min)
Benjamin Nygren (in 80 min)


Annons