Seger för U21 mot MFF

6 oktober, 2014 |

Kalmar FF vann dagens slutspelsmatch på Guldfågeln Arena

Kalmar FF kom till spel med en mer rutinerad elva än gästande Malmö FF i dagens slutspelsmatch på Guldfågeln Arena.

Det var också KFF som kunde ta hem segern sedan Tor Öyvind Hovda visat vägen med sitt 1-0 mål på straff i första halvlek.

Kalmar FF kunde sedan utöka sin ledning, bara två minuter senare, genom Filip Sachpekidis och MFF fick in ett reduceringsmål på straff innan halvleken var över.

I den 75:e minuten kunde fastställde Måns Söderqvist slutresultatet till 3-1 sedan han blivit framspelad av Cesar Santin.

Nu återstår tre matcher för U21 innan säsongen är över, Falkenberg borta 14/10, MFF borta 20/10 och avslutningen blir hemma mot Helsingborg den 28/10.