Seger för U21 mot Östers IF

2 augusti, 2010 |

Kalmar FF kunde vinna kvällens smålandsderby mot Öster med 2-1 efter segermål i absolut sista minuten

Matchen inleddes med en jämn halvlek som inte innehöll mer än 1-2 målchanser åt vardera laget.  Andra halvlek inleddes med ett Östermål redan efter tre spelade minuter men Kalmar FF kunde kvittera bara fyra minuter senare genom Måns Söderqvist. I den 57:e minuten fick man en utvisning och Kalmar FF tog över allt mer av initiativet.

KFF hade mycket boll och Öster kunde endast sticka upp i en och annan kontring och i matchens sista minut kom segermålet sedan Joakim Karlsson nickade in Daniel Ahonens frispark.