Seger mot GAIS

18 september, 2010 |

Abiola Dauda sänkte GAIS

Kalmar FF följde upp måndagens 3-0 seger mot BP med en 3-1 seger i dagens match mot GAIS.

Det var Abiola Dauda som låg bakom segern med två mål och en assist. Abiola nickade in 1-0 redan i den sjätte minuten och följde upp med en riktig kanon till 2-0 i den 70:e.

Erik Israelsson stängde matchen med en riktig kanon som innebar 3-0 och en lugn avslutning på matchen.

Lite onödigt tilläts GAIS reducera till 3-1 i den absolut sista matchminuten men målet var helt betydelselöst för matchutgången.

Nu väntar två tuffa bortamatcher mot AIK och ÖSK men med den form man nu visar upp så känns det absolut inte som två oöverstigliga hinder.

Presskonferens och spelarintervju efter matchen kommer ut i vår Webb-TV under morgondagen eller sent i natt.