Seger mot GIF Sundsvall

21 augusti, 2017 |

Det blev seger i kvällens match mot GIF Sundsvall med 3-1 på Idrottsparken i Sundsvall.

Jonathan Ring kunde ge Kalmar FF ledningen tidigt i den första halvleken efter ett välplacerat skott utanför straffområdet. Andra halvleken började sedan på bästa möjliga sätt när ledningen utökades efter att Emin Nouri slog ett inlägg som nickades in av en Sundsvall-försvarare. Därefter kunde Viktor Elm öka på till 3-0. Sundsvall fick sedan in ett tröstmål men kom aldrig närmre än så.

Segern innebär att Kalmar FF klättrar i tabellen och har nu 4 poäng ner till kvaplatsen. Hela tabellen kan du se här!