Seger mot MAIF och medalj

3 november, 2013 |

Kalmar FF hamnade på en fjärdeplats i årets allsvenska och tog därmed en bronsplakett

Inför dagens avslutande match mot mjällby handlade mycket av försnacket om Nanne Bergstrand och Henrik Rydströms avsked. Det var dock mycket som stod på spel rent sportsligt och Kalmar FF levde upp till förväntningarna.

Mjällby AIF besegrades med 2-1 trots en tidig ledning för MAIF när Pär Ericsson fick in ledningsmålet redan i den femte spelminuten.

Kalmar FF svarade upp snabbt och David Elm kvitterade på en fint placerad boll i bortre gaveln i den 26:e minuten. Innan halvleken var slut så hade Tobias Eriksson gett Kalmar FF ledningen på straff.

Kalmar FF tog tre poäng samtidigt som Helsingborg förlorade i stockholm vilket gav en hedrande fjärdeplats i årets allsvenska.

Vi tackar Nanne Bergstrand, Henrik Rydström och hela A-truppen för en fin säsong.

Matchfakta från dagens match hittar du här.