Seger mot Malmö FF!

29 april, 2018 |

Det blev seger i kvällens match mot Malmö FF på Guldfågeln Arena med 3-0! Målskyttar för dagen var: Måns Söderqvist, Hiago och Viktor Elm.

Kalmar FF fick en drömstart på matchen när Måns Söderqvist kunde skicka in ledningsmålet på Guldfågeln Arena efter en mycket omdiskuterad situation. Först dömde domare Patrik Eriksson bort målet för hands. Men efter en diskussion med linjedomaren så ändrades beslutet och 1-0 var ett faktum.

Åtta minuter senare var det dags igen. Frispark i kanten av straffområdet och bollen går in mot boxen där Viktor Elm når högst och kan nicka in 2-0 för Kalmar FF.

Målen gav laget stor energi och det syntes att alla spelarna kunde spela ut med ett stort självförtroende på Guldfågeln Arena efter drömstarten.

Resultatet 2-0 såg ut att stå sig halvleken ut. Men det skulle komma mer. Söderqvist slog en crossboll in mot straffområdet där Hiago tar emot bollen. Och med ett pressat vristskott letar sig bollen in bakom en chanslös Johan Dahlin i MFF-målet, vilket innebar att Kalmar FF gick till halvtidsvila med 3-0, som även blev slutresultatet.

Ett stort tack till all publik som kom till Guldfågeln Arena ikväll och lyfte fram Kalmar FF till seger!

Kalmar FF vann dagens match mot MFF med 2-1 (0-1)

Malmö FF kunde ta ledningen redan i den 11:e spelminuten när Jo Inge Berget gav MFF ledningen.

Kalmar FF jagade en kvittering och bland annat hade David Elm ett skott straxt över. Peter Swärdh tvingades till två snabba byten redan innan första halvlek var halvspelad sedan Filip Sachpekidis och Tobias Eriksson fått utgå skadade. Dessa byten försvagade på intet vis jakten på kvitteringen.