Seger mot Mjällby

1 februari, 2014 |

Daniel Mendes gjorde matchens enda mål

Kalmar FF hade svårt i inledningen av dagens träningsmatch och Mjällby var det aggressivare laget som var med från början.

Efter knappt halvtimmen spelad kom KFF in i matchen och efter en fin inspelning av Mats Solheim kunde Daniel Mendes trycka in matchens enda mål efter en fin prestation.

Kalmar FF tog över allt mer av matchen och mot slutet var det närmre 2-0 än en Mjällbykvittering

Hasse Eklund efter dagens match
– Jag tycker att Mjällby var lite kvickare och rappare de första 30 minuterna, lite mer aggressiva samtidigt som vi hade svårt att komma ur startblocken. Ju längre matchen gick så tog vi över mer och mer och jag tycker att vi var närmare ytterligare ett mål än vad Mjällby var en kvittering.
Vi har har några perioder där vi inte alls kommer upp i någon bra nivå och vårt passningsspel inte alls fungerar men det blir lätt så den här tiden på året. Jag är nöjd med att vi lyckas vinna matchen och att vi är obesegrade inför lägret som kommer nu.

Kalmar FF har nyss ätit mat efter matchen och sitter nu i bussen på väg mot Kastrup där ett plan väntar för vidare transport till Wien där laget övernattar. I morgon går planet vidare till Cypern och årets första träningsläger.