Seger mot ÖSK!

25 april, 2021 | Nyhet

Kalmar FF gjorde en ändring i startelvan, jämfört med matchen mot Degerfors senast. Noah Shamoun ersatte Isak Magnusson och tog plats till vänster i anfallstrion med Oliver Berg och Filip Sachpekidis. Matchen inleddes även positivt från Kalmar FF:s sida. Med ett stort spelövertag och bra energi skapade man även matchens första målchans. Oliver Berg blev helt friställd efter ett felpass från bortalagets målvakt Bobby Allain. Avslutet kom dock för nära och ÖSK-keepern avvärjde. 0-0 stod sig halvleken ut.

Den andra halvleken fortsatte i samma anda som den första där Kalmar FF hade initiativet i matchen och tryckte på för ett segermål. I slutet av matchen skulle det också ge resultat. Oliver Berg serverade nyinbytte Isak Jansson som avslutade magnifikt innanför straffområdet. 19-åringens första allsvenska mål som även gav Kalmar FF alla tre poängen. Lagets andra seger på tre matcher.

Nu väntar IK Sirius i nästa omgång på Studenternas IP. Den matchen spelas nu på lördag kl.15.00. Tack till alla supportrar som stöttat oss på olika sätt i samband med dagens match!

Startelvan
Lucas Hägg-Johansson, Piotr Johansson, Lars Saetra, Douglas Bergqvist, Rasmus Sjöstedt, Sebastian Ring, Romario, Carl Gustafsson, Noah Shamoun, Oliver Berg, Filip Sachpekidis

Ersättare
Tobias Andersson (mv), Henrik Löfkvist, Elias Olsson, Isak Jansson, Jonathan Ring, Victor Backman, Isak Magnusson

Byten
56 min: Isak Jansson ut, Noah Shamoun in
70 min: Filip Sachpekidis ut, Jonathan Ring in