Seger på Bravida Arena!

9 augusti, 2020 | Nyhet

Efter en stark insats från hela laget blev det i eftermiddag seger på Bravida Arena, mot BK Häcken, med 2-0 (1-0) efter mål från Sebastian Ring och Piotr Johansson.

Kalmar FF fick en bra start på matchen på Bravida Arena när Sebastian Ring stod för ledningsmålet efter elva minuters spel. Piotr Johansson slog ett långt inlägg som gick förbi samtliga spelare i straffområdet. Till slut landade bollen hos Sebastian Ring som drog till på halvvolley och skickade in sitt andra mål för säsongen.

Med tretton minuter kvar av matchen kunde sedan inhopparen Filip Sachpekidis hitta fram till Piotr Johansson som tryckte dit 2-0 för Kalmar FF, som även blev slutresultatet.

Tack till alla supportrar där hemma som stöttat oss på olika sätt i samband med eftermiddagens match. Ni är alltid med oss! Nästa match för Kalmar FF spelas redan nu på torsdag då IFK Göteborg kommer på besök till Guldfågeln Arena.