Select ny materialleverantör till Kalmar FF

21 november, 2019 | Nyhet

Nu står det klart att Select blir Kalmar FF:s nya materialleverantör i ett samarbete som sträcker sig fram till och med säsongen 2023. Avtalet innefattar leverans av match-och träningskläder, bollar och träningsmaterial för Kalmar FF. 

Dennis Nilsson, Marknadsavdelningen Kalmar FF
– Vi inom Kalmar FF är både nöjda och stolta över att inleda ett långsiktigt samarbetsavtal med Select där vi över tid kommer stärka båda varumärkena inom Svensk Fotboll. Select är ett familjeägt företag med starka traditioner vilket överensstämmer väldigt väl med Kalmar FF. Därför är vi fullt övertygade om att vi tillsammans kommer gå en positiv framtid tillmötes.

Rickard Kjell, Country Sales manager på Svenska Select Sport AB.
– Vi är mycket  glada för att ha fått klart med detta samarbete. Kalmar FF har haft en tuff säsong bakom sig och vi ser nu fram emot att hjälpa dem med en ny frisk start till de kommande säsongerna. Vi vill bidra till att Kalmar FF fortsätter med sitt fina arbete, de har en mycket stark position i sin region. Vi vet också att Kalmar FF har stor framgång med sin ungdomssatsning och i synnerhet med sina akademilag. Vi siktar mot ett långsiktigt samarbete och ska förse Kalmar FF med de verktyg som de behöver för att utveckla sin verksamhet ytterligare.

Annons