Sista matcherna på Skansen

13 oktober, 2010 |

Nu närmar det sig slutet på Fredriksskans

Nu närmar det sig slutet på Fredriksskans

Den 24 oktober tar Kalmar FF emot Mjällby AIF hemma på Fredriksskans i den näst sista allsvenska matchen. Vi siktar på att få ”Fullt hus” den matchen och vi är redan på god väg. Sittplatsbiljetter finns endast kvar på huvudläktarens rad 1 & 2 och ståplatserna på Norra samt i klacken börjar gå åt. Till matchen mot MAIF så gäller gratis ståplats för alla under 19 år på kortsidorna och 50:- för övriga på samma sektioner. Svenska Spel har erbjudande även till denna match då samtliga som har ett spelkort får gratis ståplats på valfri sektion. Dessa biljetter hämtas ut på Kalmar FF:s kansli.

Inför matchen mot Mjällby så anordnar Kalmar Läns Museum en heldag med aktiviter för att peppa upp inför matchen. Du kan läsa mer om det här.

Den absolut sista allsvenska matchen på Fredriksskans spelas den 31 oktober mot BK Häcken och då skall ”Skansen” tackas av. Kalmar FF bjuder in till stor familjefest från klockan 13:00 och efter matchen kommer en stor avskedcermoni att hållas. Till den matchen så kostar samtliga ståplatsbiljetter 20:- och här ser vi redan en strykande åtgång där redan över hälften av tillgängliga ståplatser är sålda så vill du vara med och fira av Fredriksskans ska du inte vänta för länge med att köpa dina biljetter!

Annons